În formă oriunde ai fi!

Ezio Resort are întotdeauna în vedere bunăstarea oaspeților săi. Din acest motiv punem la dispoziția acestora micul nostru spațiu Wellness, format dintr-o saună, o sală de fitness și o sală cromoterapie în care vă veți putea relaxa și tonifica, după o zi plină de activități.

Saună & Sală Cromoterapie

Saunele sunt folosite de sute de ani și încă sunt foarte populare în zilele de astăzi pentru a ne relaxa și pentru a ne simți mai bine, dar ne pot aduce și o serie de beneficii adiționale. Sauna ne ajută să ne îmbunătățim circulația, să prevenim bolile cardiovasculare, este un aliat împotriva stresului, ne ajută să îmbunătățim performanță aerobica, să ne tonificăm pielea, crește longevitatea, elimina toxine și ne ajută să slăbim.

Cromoterapia este o metodă de armonizare utilizată pe scară largă în serviciile de frumusețe și wellness și este un tratament foarte eficient care contribuie și ajută la vindecarea naturală a anumitor patologii prin culori.

Sală de Fitness

Dacă moda fitness nu te-a absorbit încă, așa cum a absorbit majoritatea tinerilor, poate că, cunoașterea beneficiilor de a merge la sală, atât fizice, cât și mentale, te vor ajuta să începi această activitate. Exercițiul fizic te ajută să îți îmbunătățești circulația, dezvoltă rezistența, crește flexibilitatea și memoria, îți trezește interesul pentru o alimentație sănătoasă, reduce riscul bolilor cardiovasculare, reduce stresul, îmbunătățește aspectul fizic și autostima, te ajută să fi mai disciplinat și să socializezi.